Blog gezond eten en leven

Blog gezond eten en leven

Ik wil jullie graag inspireren en motiveren. Daarom plaats ik hier ook blogs waarin ik je handvaten geef hoe je het gezonder leven kan aanpakken.  Hierin behandel ik hoe je gezonder kan eten en drinken, omdat het  belangrijk om je lichaam goed te voeden.

Ik ben van mening dat veel ziektes, zowel fysieke als geestelijke ziektes, komen door de ongezonde voedingsmiddelen. Ook ben ik van mening dat je je lichaam kan helpen genezen of gezonder kan laten worden door de juiste keuzes te maken.

Geen heilige graal, wel handvaten en informatie

Mijn ideeën over gezonde voeding en de handvaten die ik je wil geven zijn geen heilige graal. Wel geeft het je wellicht net dat zetje om de juiste keuzes voor jezelf te maken. Net zoals ik mijn eigen manier heb moeten vinden hoe ik gezonder wil eten, zal je zelf ook jouw manier moeten vinden. Ik wil je helpen met je te inspireren hoe je dat kunt doen. Het veranderen van mijn levensstijl en eetpatroon heb ik stapje voor stapje gedaan. Ik weet dat als ik te veel tegelijkertijd wil veranderen, het me uiteindelijk niet lukt omdat ik dan te veel wil en moet. En ook ben ik nog steeds aan het zoeken en proberen. Het gaat met vallen en opstaan. En steeds leer je weer wat meer op het gebied van gezond leven.

Heb je opmerkingen, verzoekjes of vragen? Laat het me weten!