Over mij

Stapelgek ben ik op eten, al vanaf kleins af aan. Halverwege de basisschool was ik vaak wel de dikste van de klas. Niet dat ik dik was, maar wel wat voller dan de standaard kinderen. Ik zat daar soms mee, maar ik deed er niets aan. Want al die zoete snoepjes, die vond ik te lekker om te laten liggen.kleine ik

Ook sporten vond ik nooit zo leuk. Totdat ik hardlopen ontdekte. Sindsdien loop ik hard, doe ik aan krachttraining, yoga en sup ik. En ook het eetpatroon is veranderd. In 2014 ging bij mijn vriend de knop om. Hij wilde afvallen en is 35 kilo kwijt geraakt. En ik ging daarin mee. Door gezonder te eten en lekkere gerechten te maken. Want ik ben nog steeds een zoetekauw.

transformatie jolien

Watishetrecept.nl is geboren

Steeds creatiever werden mijn gerechtjes, welke ik deelde via mijn Instagram account. En dan kreeg ik vaak de vraag hoe ik het gemaakt had. Mijn vriend bedacht daardoor de briljante naam watishetrecept.nl.

Wat is het recept van…

Ik wil mensen inspireren, net als dat ik ook geïnspireerd raak door andere recepten. Heb je een leuk, gezond en lekker recept dat je ook wilt delen maar heb je zelf geen website? Ik wil jou recepten graag delen onder het kopje ‘Wat is het recept van’, uiteraard krijg jij alle credits. Hieronder kun je een mail sturen, dan neem ik contact met je op.

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp

Je bericht


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *